2007, ISBN: 9781884956676
Easy and Healthy Japanese Food for the American Kitchen combines easy-to-use cooking techniques with traditional Japanese cuisine. Author Keiko Aoki balances the delicate Japanese flavor … Altro …
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Balancing the delicate flavors of Japanese cuisine with ingredients and equipment found in the average American kitchen, these quick-to-prepare recipes are designed to accommodate the hec… Altro …
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Dati bibliografici del miglior libro corrispondente
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Informazioni dettagliate del libro - Easy & Healthy Japanese Food for the American Kitchen Hardcover | Indigo Chapters
EAN (ISBN-13): 9781884956676
ISBN (ISBN-10): 188495667X
Copertina rigida
Anno di pubblicazione: 2007
Editore: Linden Publishing
124 Pagine
Peso: 0,676 kg
Lingua: eng/Englisch
Libro nella banca dati dal 2007-12-18T15:40:30+01:00 (Zurich)
Pagina di dettaglio ultima modifica in 2023-08-15T01:30:56+02:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 188495667X
ISBN - Stili di scrittura alternativi:
1-884956-67-X, 978-1-884956-67-6
Stili di scrittura alternativi e concetti di ricerca simili:
Autore del libro : miyamoto, aoki, aok, keiko
Titolo del libro: healthy food, japanese food, japanese from zero, the kitchen, easy japanese
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