Italiano
Svizzera
registrati
Soffiata di it.eurobuch.ch
Libri simili
Altri libri che potrebbero essere simili a questo:
Strumento di ricerca
Libri consigliati
Attuale
Pubblicità
FILTRO
- 0 Risultati
prezzo più basso: 70,00 €, prezzo più alto: 117,70 €, prezzo medio: 102,20 €
Fruit Flavors
libro esaurito
(*)
Fruit Flavors - nuovo libro

ISBN: 9780841232273

ID: 6424475

Examines new analytical techniques to determine authenticity of "natural" fruit flavours, aromas, and essential oils. Describes the biochemical pathways as well as bioconversion of fruit flavours. Reviews the conversion of flavourless precursors to intensely flavoured key aroma components in tomatoes, apricots, and apples and describes the effect of packaging and storage on flavour of orange. Examines new analytical techniques to determine authenticity of "natural" fruit flavours, aromas, and essential oils. Describes the biochemical pathways as well as bioconversion of fruit flavours. Reviews the conversion of flavourless precursors to intensely flavoured key aroma components in tomatoes, apricots, and apples and describes the effect of packaging and storage on flavour of orange juice, apples, pears, and berries. Describes analytical and sensory characteristics of orange juice, cupuac, carambola, and kiwi fruit flavours and correlates analytical and sensory techniques. Explores the effect that environmental factors, maturity, and variety can have on the quality of fruit products. Books, Technology, Engineering and Agriculture~~Industrial Chemistry & Manufacturing Techologies~~Industrial Chemistry, Fruit Flavors~~Book~~9780841232273, , , , , , , , , ,, [PU: American Chemical Society]

Libro nuovo Hive.co.uk
MPN: , SKU 6424475 Costi di spedizione:zzgl. Versandkosten, Costi di spedizione aggiuntivi
Details...
(*) Libro esaurito significa che il libro non è attualmente disponibile in una qualsiasi delle piattaforme associate che di ricerca.
Fruit Flavours. Biogenesis, Characterization and Authentication - Russell Rouseff, M.M. Leaky, Margaret M. Leahy
libro esaurito
(*)
Russell Rouseff, M.M. Leaky, Margaret M. Leahy:
Fruit Flavours. Biogenesis, Characterization and Authentication - nuovo libro

1995, ISBN: 084123227X

ID: 9920677005

[EAN: 9780841232273], Neubuch, [PU: American Chemical Society, Washington], Language: english. This study describes analytical and sensory characterization of orange juice, cupuacu, carambola and kiwi fruit flavours. It also describes new analytical techniques to determine authenticity of "natural" fruit flavours, aromas and essential oils. Print On Demand.

Libro nuovo Abebooks.de
Deastore, Roma, RM, Italy [50723639] [Rating: 5 (von 5)]
NEW BOOK Costi di spedizione: EUR 2.50
Details...
(*) Libro esaurito significa che il libro non è attualmente disponibile in una qualsiasi delle piattaforme associate che di ricerca.
Fruit flavors. biogenesis, characterization, and authentication. - ROUSEFF, R.L. and M.M. LEAHY (eds).
libro esaurito
(*)
ROUSEFF, R.L. and M.M. LEAHY (eds).:
Fruit flavors. biogenesis, characterization, and authentication. - copertina rigida, flessible

1995, ISBN: 084123227X

ID: 627748477

[SC: 13.0], [PU: Washington: American Chemical Soc., 1995.], 23 cm. original hardcover. x,292 pp. ills, diagrams. references. index. "ACS symposium series 596". -(libr labels, lower corners slightly bumped, otherwise very good). ISBN: 084123227X.

libro usato ZVAB.com
Bèta Boeken Belfeld, Belfeld, Netherlands [1766062] [Rating: 5 (von 5)]
Costi di spedizione: EUR 13.00
Details...
(*) Libro esaurito significa che il libro non è attualmente disponibile in una qualsiasi delle piattaforme associate che di ricerca.
Fruit Flavors - Russell L. Rouseff; Margaret M. Leahy
libro esaurito
(*)
Russell L. Rouseff; Margaret M. Leahy:
Fruit Flavors - copertina rigida, flessible

1995, ISBN: 9780841232273

ID: 809278

Hardcover, Buch, [PU: American Chemical Society]

Libro nuovo Lehmanns.de
Costi di spedizione:Versand in 10-15 Tagen, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD (EUR 0.00)
Details...
(*) Libro esaurito significa che il libro non è attualmente disponibile in una qualsiasi delle piattaforme associate che di ricerca.
Fruit Flavours - Russell Rouseff; M.M. Leaky; Margaret M. Leahy
libro esaurito
(*)
Russell Rouseff; M.M. Leaky; Margaret M. Leahy:
Fruit Flavours - copertina rigida, flessible

1995, ISBN: 9780841232273

ID: 809278

Hardcover, Buch, [PU: American Chemical Society]

Libro nuovo Lehmanns.de
Costi di spedizione:Versand in 10-15 Tagen, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD (EUR 0.00)
Details...
(*) Libro esaurito significa che il libro non è attualmente disponibile in una qualsiasi delle piattaforme associate che di ricerca.

Dettagli del libro
Fruit Flavors: Biogenesis, Characterization, and Authentication

Examines new analytical techniques to determine authenticity of "natural" fruit flavors, aromas, and essential oils. Describes the biochemical pathways as well as bioconversion of fruit flavors. Reviews the conversion of flavorless precursors to intensely flavored key aroma components in tomatoes, apricots, and apples and describes the effect of packaging and storage on flavor of orange juice, apples, pears, and berries. Describes analytical and sensory characteristics of orange juice, cupuac, carambola, and kiwi fruit flavors and correlates analytical and sensory techniques. Explores the effect that environmental factors, maturity, and variety can have on the quality of fruit products.

Informazioni dettagliate del libro - Fruit Flavors: Biogenesis, Characterization, and Authentication


EAN (ISBN-13): 9780841232273
ISBN (ISBN-10): 084123227X
Copertina rigida
Anno di pubblicazione: 1995
Editore: AMER CHEMICAL SOC
296 Pagine
Peso: 0,608 kg
Lingua: eng/Englisch

Libro nella banca dati dal 05.07.2007 22:45:15
libro trovato per l'ultima volta il18.03.2017 21:20:02
ISBN/EAN: 084123227X

ISBN - Stili di scrittura alternativi:
0-8412-3227-X, 978-0-8412-3227-3


< Per archiviare...
Libri correlati