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Food Carbohydrate Chemistry - Graham Tipple
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Food Carbohydrate Chemistry - nuovo libro

ISBN: 9781119949145

Not since "Sugar Chemistry" by Shallenberger and Birch (1975) has a text clearly presented and applied basic carbohydrate chemistry to the quality attributes and functional properties of … Altro …

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Food Carbohydrate Chemistry - Ronald E. Wrolstad
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Not since "Sugar Chemistry" by Shallenberger and Birch (1975) has a text clearly presented and applied basic carbohydrate chemistry to the quality attributes and functional properties of … Altro …

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Food Carbohydrate Chemistry - Ronald E. Wrolstad
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Food Carbohydrate Chemistry - Prima edizione

2011

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Food Carbohydrate Chemistry - Prima edizione

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Food Carbohydrate Chemistry - Prima edizione

2011, ISBN: 9781119949145

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Dati bibliografici del miglior libro corrispondente

Dettagli del libro

Informazioni dettagliate del libro - Food Carbohydrate Chemistry


EAN (ISBN-13): 9781119949145
ISBN (ISBN-10): 1119949149
Anno di pubblicazione: 2011
Editore: John Wiley & Sons
426 Pagine
Lingua: eng/Englisch

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ISBN/EAN: 1119949149

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1-119-94914-9, 978-1-119-94914-5
Stili di scrittura alternativi e concetti di ricerca simili:
Titolo del libro: food chemistry, carbohydrate chemistry


Dati dell'editore

Autore: Ronald E. Wrolstad
Titolo: Institute of Food Technologists Series; Food Carbohydrate Chemistry
Editore: Wiley-Blackwell; John Wiley & Sons
426 Pagine
Anno di pubblicazione: 2011-10-19
Lingua: Inglese
90,99 € (DE)
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EA; E107; E-Book; Nonbooks, PBS / Biologie/Landwirtschaft, Gartenbau, Forstwirtschaft, Fischerei, Ernährung; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Backwaren, Getreideerzeugnisse; Bakery & Cereals; Food Chemistry; Food Science & Technology; Lebensmittelchemie; Lebensmittelforschung u. -technologie; Lebensmittelchemie; Backwaren, Getreideerzeugnisse; BC

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