- 5 Risultati
prezzo più basso: € 43,99, prezzo più alto: € 87,21, prezzo medio: € 56,81
1
Evaluation Of Browning Effect In Fresh Whole Wheat Pasta Raviolis: Effectiveness of cultured dextrose and ascorbic acid - Andari, Vilma
Ordina
da amazon.de
€ 43,99
Spedizione: € 3,001
OrdinaLink sponsorizzato
Andari, Vilma:

Evaluation Of Browning Effect In Fresh Whole Wheat Pasta Raviolis: Effectiveness of cultured dextrose and ascorbic acid - edizione con copertina flessibile

2011, ISBN: 9783838349473

LAP LAMBERT Academic Publishing, Taschenbuch, 96 Seiten, Publiziert: 2011-01-17T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 0.15 kg, Allgemein, Biologie, Biowissenschaften, Naturwissenschaften & Tech… Altro …

Costi di spedizione:Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00)
2
Evaluation Of Browning Effect In Fresh Whole Wheat Pasta Raviolis - Vilma Andari
Ordina
da Hugendubel.de
€ 48,99
Spedizione: € 0,001
OrdinaLink sponsorizzato

Vilma Andari:

Evaluation Of Browning Effect In Fresh Whole Wheat Pasta Raviolis - edizione con copertina flessibile

ISBN: 9783838349473

edizione con copertina rigida

*Evaluation Of Browning Effect In Fresh Whole Wheat Pasta Raviolis* - Effectiveness of cultured dextrose and ascorbic acid / Taschenbuch für 48.99 € / Aus dem Bereich: Bücher, Taschenbüch… Altro …

Costi di spedizione:Shipping in 3 days, , Versandkostenfrei nach Hause oder Express-Lieferung in Ihre Buchhandlung., DE. (EUR 0.00)
3
Ordina
da alibris.co.uk
€ 54,87
OrdinaLink sponsorizzato
Vilma Andari:
Evaluation of Browning Effect in Fresh Whole Wheat Pasta Raviolis Effectiveness of Cultured Dextrose and Ascorbic Acid - edizione con copertina flessibile

2001

ISBN: 9783838349473

Softcover, PLEASE NOTE, WE DO NOT SHIP TO DENMARK. New Book. Shipped from UK in 4 to 14 days. Established seller since 2000. Please note we cannot offer an expedited shipping service from… Altro …

Costi di spedizione:Costi di spedizione aggiuntivi Fairford, GLOS, Paperbackshop International
4
Evaluation Of Browning Effect In Fresh Whole Wheat Pasta Raviolis Effectiveness of cultured dextrose and ascorbic acid - Andari, Vilma
Ordina
da Achtung-Buecher.de
€ 49,00
Spedizione: € 0,001
OrdinaLink sponsorizzato
Andari, Vilma:
Evaluation Of Browning Effect In Fresh Whole Wheat Pasta Raviolis Effectiveness of cultured dextrose and ascorbic acid - nuovo libro

2011, ISBN: 3838349474

Kartoniert / Broschiert, mit Schutzumschlag 11, [PU:LAP LAMBERT Academic Publishing]

Costi di spedizione:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien
5
Ordina
da Biblio.co.uk
$ 97,86
(indicativi € 87,21)
Spedizione: € 11,401
OrdinaLink sponsorizzato
Andari, Vilma:
Evaluation Of Browning Effect In Fresh Whole Wheat Pasta Raviolis: Effectiveness of cultured dextrose and ascorbic acid - edizione con copertina flessibile

ISBN: 9783838349473

paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book., 2.5

Costi di spedizione: EUR 11.40 Bonita

1Poiché alcune piattaforme non trasmettono le condizioni di spedizione e queste possono dipendere dal paese di consegna, dal prezzo di acquisto, dal peso e dalle dimensioni dell'articolo, dall'eventuale iscrizione alla piattaforma, dalla consegna diretta da parte della piattaforma o tramite un fornitore terzo (Marketplace), ecc. è possibile che le spese di spedizione indicate da eurolibro non corrispondano a quelle della piattaforma offerente.

Dati bibliografici del miglior libro corrispondente

Dettagli del libro
Evaluation Of Browning Effect In Fresh Whole Wheat Pasta Raviolis

Oxidative browning of plant foods such as vegetables and wheat is a major problem for the food industry as it can lead to significant quality and economic losses. Food color in whole-wheat based products such as pasta ravioli is a major factor in consumer acceptability, where undesirable color changes, such as oxidative browning, result in product rejection by consumers and cause significant profit losses for the food processors. It is of economic importance to develop a method to measure the quality of fresh pasta color and the effectiveness of anti-browning agents, such as cultured dextrose and ascorbic acid, in slowing oxidative browning. This study will clearly help pasta food manufacturers and product managers identify gaps within their quality control system, adopt a new method of measuring color changes within each of their products prior to mass production, select the most effective antioxidant or anti-browning agents for various pasta products, and ultimately, reduce the overall cost associated with product failure and rejection by consumers.

Informazioni dettagliate del libro - Evaluation Of Browning Effect In Fresh Whole Wheat Pasta Raviolis


EAN (ISBN-13): 9783838349473
ISBN (ISBN-10): 3838349474
Copertina rigida
Copertina flessibile
Anno di pubblicazione: 2011
Editore: LAP LAMBERT Academic Publishing

Libro nella banca dati dal 2008-01-26T15:01:04+01:00 (Zurich)
Pagina di dettaglio ultima modifica in 2023-08-21T17:51:13+02:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 3838349474

ISBN - Stili di scrittura alternativi:
3-8383-4947-4, 978-3-8383-4947-3
Stili di scrittura alternativi e concetti di ricerca simili:
Titolo del libro: ravioli, browning, fresh, pasta pasta pasta, dextrose, acid


< Per archiviare...