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Shall We Eat Bread? Is Wheat a Healthful Food? Startling Facts You Should Know about the Chemical Contamination of Baker's Bread (1956) - Raymond W Bernard, Enrenfried E Pfeiffer
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Shall We Eat Bread? Is Wheat a Healthful Food? Startling Facts You Should Know about the Chemical Contamination of Baker's Bread (1956) - copertina rigida, flessible

2010, ISBN: 1162558407

Hardcover, [EAN: 9781162558400], Kessinger Publishing, Kessinger Publishing, Book, [PU: Kessinger Publishing], 2010-08-31, Kessinger Publishing, 2205888011, Custom Stores, 7187330011, Ama… Altro …

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ISBN: 9781162558400

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Hardback, [PU: Kessinger Publishing], Anthologies (non-poetry)

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Dettagli del libro

Informazioni dettagliate del libro - Shall We Eat Bread? Is Wheat a Healthful Food? Startling Facts You Should Know about the Chemical Contamination of Baker's Bread (1956)


EAN (ISBN-13): 9781162558400
ISBN (ISBN-10): 1162558407
Copertina rigida
Anno di pubblicazione: 2010
Editore: KESSINGER PUB CO
38 Pagine
Peso: 0,390 kg
Lingua: eng/Englisch

Libro nella banca dati dal 2011-04-13T15:00:57+02:00 (Zurich)
Pagina di dettaglio ultima modifica in 2020-10-29T13:20:22+01:00 (Zurich)
ISBN/EAN: 9781162558400

ISBN - Stili di scrittura alternativi:
1-162-55840-7, 978-1-162-55840-0
Stili di scrittura alternativi e concetti di ricerca simili:
Autore del libro : bernard raymond, ray bernard
Titolo del libro: eat wheat


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